My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Whisk Me Away
Expresiones
Expresiones
Sayangg :)
5:54 PM | 0 Comment(s)
I this pic :)

Assalamualaikum awak :) Dah lama sangat rasanya saya tak buat post pasal awak. Terasa rindu la pulak dekat sini,hehe. Emmm,dah nak masuk bulan ke-10, dah macam-macam yang saya harungi bersama awak. Semua gelak-tawa saya, tangis-mangis saya, marah-marah saya, awak sentiasa ada. Mungkin sejak akhir-akhir ney, kita macam ade banyak masalah. Tapi takpe, mungkin awak stress dengan exam awak yang nak datang ney. Saya faham dan saya akan tetap terus sokong awak semampu mana yang saya boleh :)

Awak, saya nak awak jadi pelengkap hidup saya, peneman dan pendamping hidup saya. Sya nak share kisah saya dengan awak. Saya nak awak tetap jadi perompak tegar saya sampai bila-bila :) Terima kasih atas semua nasihat dan teguran awk dekat saya, saya sangat menghargainya. Awak adalah sebanhagian daripada saya, dan saya tak pernah bohong semua tuu. Sampai ke saat awak baca post saya ney, saya masih sayangkan awak dan akan terus menyayangi awak sepenuh hati saya :') 


I LOVE YOU MOHAMAD FAUZAN BIN MAHMOD ♥ ♥



Old Post | New Post
Bonjour De Amour
Anda di sini

Photobucket

Weyhh korang,
Terima kasih sudi datang membace. Enjoy ♥