My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Whisk Me Away
Expresiones
Expresiones
P M R 2011
3:26 PM | 0 Comment(s)
Tahniah kepada budak budak F3 yg bejaye mendapat keputusan cemerlang macam aku haha.Tahniah tahniah.Aku twu korg mmg bolehh.Tahniah jugakk kepada sepupu ku,Ahmad Muaz,adek Amani Hasnah sbb dapat 9A.Arab A rite?Whoaha.Hebat!Aku mmg respect kao.Al-maklom lah sekolah Agame Al-Irsyad kann ;) Congrates jg kepada sepupu sebelah rumah aku,Ahmad Sufi,adek kepada Ahmad Zufar yg berjaya mendapat 5A.Tape tape,PMR bukan nye best sgt pon ahaha.Len larr aku yg na SPM tahon dpn neyh :o

Cakap pasai result PMR,teringat tahon lepas.Time aku semangat giler na mampos na twu result aku.And booyeah,8A's in my hand.Trimas kepada kakak kakak staf yg jage kaunter result tuu.Seingat aku,org pertame yg aku call na banggekan result aku,hmm.haa my ex boyfriend.Then aku kol Tasha.Haha bangge bhai :DD

Supi -.- haha,


Old Post | New Post
Bonjour De Amour
Anda di sini

Photobucket

Weyhh korang,
Terima kasih sudi datang membace. Enjoy ♥