My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Whisk Me Away
Expresiones
Expresiones
Apabila Ulul Albab di minda (!)
3:54 PM | 0 Comment(s)
Ini part paleng aku semangat na citer.Hahaha.Hari Ahad lepas sampai larhh ke Khamis nyer (12/12-16/12) aku telah pulang ke maktab untuk menjadi salh seorang ahli HELPERS maktab.Act maktab ader call aku duer kali,tapi duer duer ta sempat agkat.Tapi aku balekk jgak maktab.Bagos nyer ader student macam aku :DD *HEP patot berbangga!

*AHAD
Aku tiber pade ptg nyer seiring dengan Fatin Hazirah.Kitorang tido bilik Nina yakti CM105.Masok masok jea aras tuee,punyer larr semakk sbb f5 yang amek subjek Seni ta balekk lagi.mungkin diroang yang sepahkan.Then Dodo pindah masok bilik yg kitorg stay sbb sebelom ney dye ade dkat bilik ground.Then Nina sampai and malam nyer Shamee.Malm nye dapat berita suami Ustazah Che Som meninggal.Al-Fatihah,


*ISNIN
Sepatot nyer jam 3 petang kitorg ader taklimat dengan cekgu cekgu dan panel panel dari maktab laen.Tapi kitorang tapegi cause pagi nyer lagi kitorg dah kuar dari maktab menuju ke Pasific.Dodo dengan tracksuit nyer.Haha ;P Pergi sane dengan bas dan pulang dengan teksi.Kos pengangkutan sahaje dah menghabeskan duet.Justeru biler sampai di saner,duet sudahh tiade dan kitorg hanye makan makan sahaje.Kesimpulan nyer,kitorg ke sane hanye untuk makan Nasi Ayam,Sizzling Mee dan Western Food -_-


*SELASA
Hari pertama dan tugas sebenar bermula.Disebabkan kitorang ta pergi taklimat,so kitorg ta tao na buat ape.HEA bagi arahan and kitorg ikot jea.Hari pertama agak kelam kabot sebab sumer org ta dapat lagi flow dyer camner.Malam nyer pergi ke kenduri Tahlil arwah suami Ustazah.


*RABU
Kitorang bejaye membuat kerja dengan cemerlang.Aku dan Fatin bertugas di dewan.Seronok rengok budak budak neyh dgn parents dyorg.Parents buat gelabah,kitorg pon gelabah jugakk.Hahaha ;D Bilerr tengok muker parents parents neyh,terase glerr yg dyorg gt berharap anak anak dyorg dpt masok MRSM.Tapi Insyaaallah larhh yew,kalo ader rezeki.Petang nye jumpe mak Asmidar.Hantar adek dyer untok temuduga ;)


*KHAMIS
Hari terakher.Sesi temuduga hanyalah di sebelah pagi sahaje.Kitorg mmg kalo bole nak bende ney habes secepat mungken.Hari ney kitorg budak budak perempuan prgi bertugas sedikit lambat.Hahaha sbb cekgu Norazzah dah terkantoikan waktu sebenar sepatotnya bertugas ;P Breakfast Nasi Lemak yg Shamee belanje *Thanks Shamee ;) Pastu tgh hari tuu egt kan dah na habes,tetiber ader sorg calon terlambat sbb ayah dyer bekeje.So kitorg pon tggu larh dyer.And plus kitorg tolong dyerr.Haha.Tolong Ujian Jawi jea larhh.Untong dyerr.Petang nye pulang ke rumah :DD


Dan ingin menegaskan di sini,bersiap sedia larhh wahai rakan rakan ku di MRSM Kbts pada tahon hadapan.Kiter bakal berdepan dgn cabaran.Ahaha :DD

Old Post | New Post
Bonjour De Amour
Anda di sini

Photobucket

Weyhh korang,
Terima kasih sudi datang membace. Enjoy ♥