My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Whisk Me Away
Expresiones
Expresiones
credit for all of them.
11:46 AM | 0 Comment(s)
hari neyh aku berbesar hati na ckp aku SAYANG dyorg2 sumerr.



FATIN FATIHAH or fafat.dyer larhh shbt terbaek aku.sumpah.bler aku egt balek kesah kesah lamer since form 1 smpai form 4,mmg sgt lawak.haha.mmg lawak larhh.sape yg ta tawu mseti cangakk.fafat,sorry larhh pasai dulu dulu tu.maser form 1 tu.haha.time tu kan sumer muder muder ag.hakhak.adeyy.anyway,i'm so lucky sbb dye ta dapat pegi Tepeng.bukan aku ta na dye bjayer,tapi satu jea sbb nye.kalo dye dpt,aku na kawan nagn saper.utk maser tu la.

fafat,mmg best gler dpt knl hg.hg mmg hot.ta dpt dsangkal.pejal la,blueberry la,ape ag hah.ta egt.tu larh.byk sgt.hehe.ape ape pon,i'm here to say dat i was very LUCKY to have a friend like u.aku takesah pon hg tade time aku tgh sedih2 glerr babeng wktu aku ehemm2 tu.tape.aku ta kesah.hg jgn terase.aku tawu hg sebok ngan kem pandu puteri kn.tape tape.as long as u still support me.thanks fafat.I LOVE YOU :))



NUR DIANA.dayane.plastic doll ! haha.pompuan neyh.mmg ahh ! kegedikkan dyer ta bole dsangkal lg.sorry la dayane.ak mmg suke ckp kao gedik kn.jgn terase.mmg aku da biase ckp cmtu.ta bole na buang ag.dayane,egt ta yg kter ade kol hq MARA hari tu,na twu sape dpt PKP.pstu bler dpt twu jea kao dpt Tepeng and ktowh ta (aku,fafat),hg menanges bgai nak rakk.haha.lawak doe.tp serius,wktu tu mmg aku nanges betoi betoi.bukan air mater palsu.time tu aku terpikir aku da tade kwn best da yg aku bole mengate lively.hmm.dayane,aku rindu kao.sgt2 :')

dayane dayane,trime kaseh la sbb hg sudi men-gabdikn nickname "plastic doll" yg aku bg tu.smpai kn namer blog pon minx pdpt aku kn.haha.tape larh.at least nnt hg egt kat aku.jgn luper aku tao.sbb aku larhh kwn plg BAEK pnh wujod dlm hidop kao.kn kn ? hehe.dayane,ape bole buat.aku "tpakse" ckp yg aku SAYANG kao kawan :)) gedik gedik,gegeh gegeh kao pon,kao ttp kawan aku.egt,hg pnh ckp hari tu,na beli keter then na kter kuar samer samer ag mcm hari tu kn.aku tunggu dayane.aku tunggu.THANKS friend !


SYAHIRAH KHUSAIRI.yeahh.aku kalo pggil name dyer mesti pggil name penoh.sbb namer dye pendek sgt.dudok sblh dgn aku dlm kelas,1 homeroom.dye neyh dpt jea Tepeng,tp bkn na pegi.tp tape larh.ta kesah.plus,sumer ex kb mesti twu reason utamer ny kn.haha.mmg hbt larhh.dye sgt larhh bijak.addmath ta pyh ckp.aku neyh dudok jea sblh org plg pndai dlm mktb,tp aku ta pon pndai pndai.hmm.tape la.haha.

syeers,thanks sbb pcaye dkt aku.cter mslh mslh peribadi hg kat kau.aku twu mmg pyh na cter mslh mslh tu sumer,tp trime kaseh skali lg sbb pcaye kn aku :) syeers,aku bkn na kate aper.tp aku mmg hargai time hg ader wktu aku tgh ehem2 jg.thanks weyh.byk byk ! nasehat yg hg bt dlm diari aku,thanks.aku SAYANG hg syeers.thanks !

I LOVE YOU YOU ALL !






Old Post | New Post
Bonjour De Amour
Anda di sini

Photobucket

Weyhh korang,
Terima kasih sudi datang membace. Enjoy ♥