My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Whisk Me Away
Expresiones
Expresiones
1st day
6:25 PM | 0 Comment(s)
18072010

smpai kat muar dalam lingkungan pukol 1030 pg cggtu.time sampai2 jea,langit mmg da kelamm.ape punya muar.jurulatih rush kitorg suro agkat brg dan teros maju ke tapak perkhemahan yang terletak berbatu-batu jaoh nye *jd hiperbola ny sbb brg2 yg diangkot sgt BERAT ! -.-

angkat punye angkat barang,akhernye tibe jgak dkt tpk pkhemahan.mak aihh ! terok glerr tapak kbts yg side pompuan.semak samun mcm rumah ular.disebabkan keseronokan bdk2 perempuan time tu,kitorang telah bergelut,besusah payah menbas segala semak samun yang wujud.siap jumpe anak ular agi.cekgu suhada punye takot dgn insects2 kat ctu,ade ke aptot dye tabor na dkt habes belerang2 tu.adoyaii.tp slmt kat kem laki ade byk ag.

side aspuri kbts sblh mrsm besut di sebelah kanan nye dan kuala berang di sebelah kirinye.blkg plak mrsm TGB.jumpe la jonet.mulot mmg byk bising.ta pnh berubah.HAHA :D tp tapak kuala berang kosong sbb dyorg ta hnta wakel ompuan.jejake sume :pp agaga.

time best2 psg khemah,hujan da muler rintik2.hmm.mati mlm neyh.n yupp ! seriously mlm tu mmg nazak tahap na mampos ! tpk site khemah aspuri kbts da jd pdg LUMPOR ! penoh dengan lecak ! sucks glerr ! da laa khemah bocor.habes brg2 sumerr.mlm tu jgak ktorg mandi hujan sbb mmg terok gler tempat.na kene buat longakang utk lumpor tu bgerakk.mmg seksi meksi habes,n ttber jea dak2 aspura neyh bole plakk dtg.habes beterabor mcm lipas kudong la sume.carik tudong dan segale yang bejaye dicapai utk mlindungi aurat.agaga :DD tp da tlmbt.terserlah segala2 ny :p ktorg jea bole gmbar kn !

mlm tu jgak,sarjan SHE dgn konco2 nye pegi tmpt urusetia mintak na tdo dlm bas sbb tpk mmg terok glerr.slmt dpt permission n mlm tu ktorg tido dlm bas.mktb aku jea yg melentok dalam bas mlm tu.haha.SPECIAL bhai ! dak aspura tdo site dyorg la.sbb cekgu azmi aderr :p before dat,ktorg grak surau muar dulu,solat isya'.bole thn la surau dyerr ;)

begitulah citer nye di hari pertame :DD

Old Post | New Post
Bonjour De Amour
Anda di sini

Photobucket

Weyhh korang,
Terima kasih sudi datang membace. Enjoy ♥