My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Whisk Me Away
Expresiones
Expresiones
pesta muda-mudi
2:22 PM | 0 Comment(s)

selamat bhaii.result aku ta seterok seperti yang di'impi-impi'kan.HAHA senget kn.sumenye takdir Tuhan.syukor glerr ahh ! tapi yang budus nye,hw aku ta siap-siap agi smpai larh ke saat neyh.bole lagi chill tgok open season td kat TV2.haha.rileks-rileks beronline dan bertexting sana sini,sebok menananyakan result sem1 org laen.HEHE ntah larh.tu la aku.malass jea kije minah neyh :DD

pesta muda-mudi ? ahaha.aku dapat ayat neyh dari fafat.everytime setiap kali malam sebelom pulg bmlm,akan ade malam pesta muda mudi berlangsong di prep malam t'akhir di kelas kelas para FORM4.temasok la jugakk di aspura dan aspuri.HAHA ;) ape pesta nye ? mcm mcm la.adoii.HEHE

ntah pape la aku merepek pon ta tau la -.-'



now i'm speechless over the edge,i'm just breathless,
i never thought that i'd catch this lovebug again,
now i'm hopeless,head over heels in the moment,
i never thought that i'd catch this lovebug again,
oh ! LOVEBUG again :))


*hey you you my hero ! iloveyou :D

Old Post | New Post
Bonjour De Amour
Anda di sini

Photobucket

Weyhh korang,
Terima kasih sudi datang membace. Enjoy ♥